Majavi Multimedia is in 2009 opgericht door Gosia Jankowska-Vissers.
Zij heeft ruim twintig jaar ervaring in de media wereld. Eerst werkte zij aan klassieke muziek opnames voor bedrijven als Philips Classics, Sony Entertaintment en Harmonia Mundi. Als editor, recording engineer en producer maakte zij ruim 60 opnamen in Nederland maar ook in veel andere Europese landen.

Ruim tien jaar geleden verruimde Gosia haar interesse richting MultiMedia.
Ze bouwde haar ervaring op bij diverse multimedia bedrijven, reklame- en ontwerp-
bureaus. Daar maakte zij de opdrachten voor grote bedrijven zoals TROS, Cap Gemini, Citroën Nederland, GGZ en vele anderen. Ze bouwde haar ervaring op met zowel traditionele media (zoals huisstijl ontwikkeling, DTP en drukwerk) als in nieuwe media (het maken van interactieve trainingsmaterialen en onderwijs cd-roms, ontwerpen en bouwen van websites, banners, Flash animaties enzovoort).

Met Gosia als drijvende kracht zijn onze sterkste kanten veelzijdigheid en kwaliteit. Bovendien houden wij van ongebruikelijk en ontypisch. Met plezier kunnen wij uw huisstijl "vertalen" in MS Office pakketten. Of uw PowerPoint Presentatie voor u opmaken en overzetten naar DVD. Wij geven ook cursussen op maat.

Majavi is gevestigd in ’s-Hertogenbosch, maar wij zijn landelijk en internationaal beschikbaar.

Bruxelle
Gosia